Skip to content

 

Välkommen att cykla i Spanien!

Fantastiska cykelvägar!

Under våren och sommaren har vi på Active Spain fått fler och fler förfrågningar om cykling. Det stora intresset för Barcelona, fotbollen, stränderna, maten, vinet, landskapet, ja, allt som finns här nere gör att många av våra gäster har besökt staden både en, två och tre gånger. Nu söker många efter nya upplevelser längre från de stora turistströmmarna och närmare den genuina katalanska kulturen. Här passar cykling helt perfekt!

Vår målsättning är att kunna erbjuda vackra cykelturer i alla svårighetsgrader för allt från ensamcyklisten, paret och kompisgänget till företaget som vill ha en fantastisk aktiv konferens eller kick-off. Vi ordnar cykling bland vingårdar, i bergen och vid kusten. Vi har turer som tar ett par timmar och turer som tar 8 dagar.

Alla våra turer är flexibla och kan anpassas efter just er. Har ni några önskemål, till exempel att kombinera med några dagar i Barcelona och en match på Camp Nou, så ordnar vi både lägenhet och fotbollsbiljetter.

Vi har redan idag några datum satta för er som vill cykla i grupp med guide full support. Information om det hittar ni under gruppturer och datumena hittar ni i kalendern.

Är ni osäkra på var ni ska börja? Läs gärna artiklarna om Via Verde, vinlandet Södra Katalonien och om Parc del Garraf. Är det i Barcelona ni kommer bo? Då kanske Tibidabo– eller Beaches-turerna är intressanta?

Varmt välkomna att cykla i Spanien!

Posted in nyheter.