Skip to content

 

Fler cyklande svenskar i Spanien!

På väg mot cykeläventyr!
Maria och Göran vid tågstationen.

Idag hämtade jag upp Maria och Göran på Barcelona flygplats. De ska under en 4 dagars tid cykla från Ripoll ner till Costa Brava-kusten. Där stannar dom tre dagar för sol, bad, vandring och mer cykling. De är duktiga cyklister så jag monterade på SPD-pedaler och tipsade dom om några extra-turer. Det ska bli kul att höra vad de hittar på, speciellt med tanke på alla äventyr gruppen på 8 personer hann med!

Som avslutning på deras vecka här nere hämtar jag dom vid kusten och tar dom direkt hit till Montserrat. Här tar vi en dags vandring och kulturella upplevelser innan jag lämnar av dom för en kort tågresa till Barcelona.

Intresserad av att cykla Via Verde i norra Spanien? Läs mer här.

Posted in gäster.