Skip to content

 

Nöjda gäster!

Gäster vid Santa Cecilia

Förra veckan hämtade jag Maria och Göran vid deras sista boende, fantastiska Hotel S’Agaro nere i Costa Brava. Därefter körde vi direkt hem till mig i byn El Bruc vid Montserrat. Här packade de om och sedan begav vi oss upp på en vandring till högsta toppen i Montserrat. Normalt sett brukar jag inte ha några problem att hålla högt tempo i bergen och det tror jag nog jag lyckades göra den här gången också. Det räckte dock inte alls till när Göran fick bestämma tempot. Oj oj, om jag har sånt kondition och fysik när jag är 50 år kommer jag vara hur nöjd som helst. Här är en bild på de två på toppen av Sant Jeroni i Montserrat. Så vad tyckte dom då om deras semester här? Marias spontana sammanfattning:

Den bästa semester jag haft i mitt liv!

Wow. Det är svårt att beskriva hur glad jag blev att få höra det.

Idag skickade jag iväg familjen Lindh från Saltsjöbaden på en tre dagars cykeltur från Olot till Ripoll. De två vuxna och deras 14 årige son ville ha en lugn tur med fokus på naturupplevelse, lugnt tempo och god mat. Jag hämtade dom i morse på flygplatsen och skjutsade dom upp till hotellet i Olot där de idag tar en tur vid vulkanerna och imorgon börjar färden ner mot Girona där jag träffar dom igen på onsdag.

I övrigt: Full fart med massor av förfrågningar och bokningar!

Posted in gäster.