Skip to content

 

Familjen Montelius, 15 man stark!

Familjen Montelius

Ove och Lena firar guldbröllop. Istället för en vanlig fest har de bjudit hela familjen att cykla i Katalonien istället. Efter lång planering var det så dags att släppa iväg denna fantastiska familj på cykel-grönbete!

Väl värda ett bad!

Efter tre dagars cykling nådde familjen fram till kusten och nästan hela gänget firade med ett bad! Vilka dagar dom haft! T-shirt och shorts. 20 grader i skuggan och snöklädda Pyrenéer i bakgrunden. Super att se att alla klarade av cyklingen, från Vera 9 år till Ove, 75 år, och Lena som firade guldbröllop. Svenskar är duktiga, så är det bara! Lite fler bilder från familjens resa hittar ni på Flickr.

TACK familjen Montelius för att ni kom och cyklade med oss! Det var verkligen superkul!

Ove skickade ett mail som jag gärna vill dela med mig av:

Först och främst vill jag tacka för den fantastisk fina cykelfärden genom det katalanska landskapet, som Du arrangerat och organiserat för vår stora familj. Vi har kunnat konstatera att detta sätt, att fira vårt ”bemärkelseår” var helt perfekt. Alla åldrar har haft tillfälle att umgås hela tiden och dessutom har vi haft möjlighet att fira varje kväll, istället för bara en gång om vi skulle ha samlat hela familjen på hemmaplan.

Ove och Lena

Posted in gäster.